Dörtyol Belediye Meclisi 2021 Yılı 2. Meclis Birleşimini Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dörtyol Belediye Meclisi 2021 Yılı 2. Meclis Birleşimini Yaptı
Abone ol
Dörtyol Belediye Meclisi 2021 yılı 2. Meclis Birleşimini pandemi kuralları çerçevesinde Karahasan Paşa Sosyal Tesislerinde Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında 01 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleştirdi

BAŞKAN KESKİN; "TEMLİK YAPANLARIN PARASININ ÖDENDİĞİ DOĞRU DEĞİL"

Ahmet Alper Soylu, İsmail Başar ve Hüseyin Can'ın katılmadığı meclis birleşimi saat 15:00 de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin açılış konuşmasına pandemi sürecinin bir an evvel sona ermesi için dua ederek başladı. Ardından geçtiğimiz ay içerisinde Dörtyol Belediyesinin yürüttüğü faaliyetlerden bahsetti ve ardından gündemin üçüncü maddesi olarak meclis üyelerince gündeme alınmasını istenilen konuların görüşülmesine geçildi.

CHP Gurup sözcüsü Av. Emre Arık söz talep ederek belediye alacaklarının üçüncü şahıslar tarafından temlik edildiğini, alacaklı sahibinin belediyeden tahsilat yapamaz iken temlik alanların ise belediyeden tahsilat yapmakta oldukları yönünde duyumlar aldıklarını belirtti ve eğer belediyemizin ödeme gücü var ise neden asıl alacaklıya ödeme yapılmayıp, temlik yapana ödeme yapıldığını sordu. Ayrıca Dörtyol Belediye Meclisinde onaylanan 1/1000 lik imar planlarının henüz Hatay Büyükşehir Belediyesine gönderilmemiş olmasının sebeplerini sordu.

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin yapılan temliklere herhangi bir ödeme yapılmadığını belirtti 1/5000 lik imar planlarının incelenmekte olduğunu onların kesinleşmesinin ardından 1/1000 lik planların sunulacağını belirtti.

2021 yılı asansör periyodik kontrol ücretlerinin belirlenmesini içeren gündemin 4. maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

Gündemin 5. ve son maddesinde ise Numuneevler Mahallesi 346 ada 7 nolu parseldeki trafo yerinin Tedaş'a 25 yıllığına tahsis edilmesi talebi ise hem İmar hem de Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliğiyle havale edildi.

Gündem maddelerini tamamlayan meclis 1 Mart 2021 Pazartesi günü toplanmak üzere birleşimini sonlandırdı.

Haber: Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol


​​​​​

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzman Çavuş Basri Demirel şehit olduÖnceki Haber

Uzman Çavuş Basri Demirel şehit oldu

PKK'nın Amanos saha sorumlusu etkisiz hale getirildiSonraki Haber

PKK'nın Amanos saha sorumlusu etkisiz ha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar