BAŞKAN TELLİOĞLU: “ÖNLERİNE ÇIKACAK ENGELLERİ TEMİZLEYEBİLİRİZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN TELLİOĞLU: “ÖNLERİNE ÇIKACAK ENGELLERİ TEMİZLEYEBİLİRİZ”
Abone ol
Gençlerle bir araya gelmeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu, “ Bizler onların yürüdüğü bu yolda sadece önlerine çıkacak engelleri temizleyebiliriz” dedi.

CHP Payas İlçe Başkanı İlter Tellioğlu, gençlerle buluşmalarına devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında gençlerle bir araya gelen Tellioğlu, konuyla ilgili yazılı bir açıklama da yaptı.


“GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK OLANLAR ONLAR”

Gençlerin geleceği şekillendireceğini belirterek, ilerledikleri yolun engellerden arındırılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Tellioğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak gençlerimizin öneminin farkındayız, onların düşüncelerine ve fikirlerine önem veriyoruz. Bu nedenle ilçemizin gençleriyle her bulduğumuz fırsatta bir araya gelerek onların düşüncelerine ve isteklerine kulak veriyoruz. Geleceğe dair endişelerini tek tek not alıyoruz ve planlamalarımız onların istekleri doğrultusunda yapıyoruz. Geleceği şekillendirecek olanlar onlar. Bizler onların yürüdüğü bu yolda sadece önlerine çıkacak engelleri temizleyebiliriz. Bu şekilde gençlerimizin aydınlık yarınları inşa etmeleri için yürüdükleri yolda bir sorunla karşılaşmamalarını sağlayabiliriz” dedi.


“ONLARIN BAŞI HER ZAMAN DİK DURMALIDIR”

Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşen olaylarla ilgili de ifadelere yer vere Tellioğlu, “Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşen olayları endişeli bir şekilde takip ediyoruz. Dünyanın en iyi üniversiteleri arasında yer alan, yurdumuzun en parlak zekalarının öğretim gördüğü bu kuruma gerçekleşen kayyum rektör atamasını kabul edemeyiz. Haliyle bu gelişmeyi gençlerimiz de kabul etmedi. Demokrasinin bir yansıması olarak tepkilerini dile getiren gençlere yapılan bu polis şiddeti de baskıcı politikaların bir yansıması. Gençlerimizin başı asla yere bakmamalı. Onların başı her zaman dik durmalı ve ileriye bakmalıdır” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sızma girişimindeki 5 terörist etkisiz hale getirildiÖnceki Haber

Sızma girişimindeki 5 terörist etkisiz h...

Milletvekili Türkoğlu, Orman Kooperatifleri Temsilcileri ve Muhtarlar ile bir araya geldiSonraki Haber

Milletvekili Türkoğlu, Orman Kooperatifl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar