DÖRTYOL ESNAF SPOR KONGRESİNİ YAPTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DÖRTYOL ESNAF SPOR KONGRESİNİ YAPTI
Abone ol
Dörtyol Esnaf Spor Kulübü pandemi nedeniyle ertelemiş olduğu olağan kongresini gerçekleştirdi.

Dörtyol Esnaf Spor Kulübünün Petek Pastanesinde kahvaltılı olarak gerçekleştirdiği kongresine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu, kulübün yönetim kurulu ve üyeleri ile çok sayıda davetli iştirak etti. 
Açılış kongresini yapan Dörtyol Esnaf Spor Kulübü Başkanı Uğur Karabulut gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sağlıklı bireyler yetiştirerek topluma kazandırmak, sporu özendirmek ve sevdirmek adına yürüttükleri çalışmalardan bahsederek, kulüp olarak destek ve teşvike ihtiyaçları olduğunu belirtti ve 9 Ocak Kurtuluş Stadının bakım ve onarım çalışmalarının bir an evvel yapılması talebinde bulundu. 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı sporu önemsediklerini ve spor kulüplerini oda olarak sürekli desteklediklerini belirterek yeni oluşan yönetime başarı temennilerini iletti.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de 9 Ocak Kurtuluş Stadının olduğu alanda bir imar uygulaması yapıldığını, bu uygulamanın nihayete erdiğinde eğer stad orada kalır ise bakım onarım ve daha kullanışlı hale getirilmesi için belediye olarak gereğini yapacaklarını söyledi. Diğer taraftan farklı stad arayışları içerisinde olduklarını da ifade ederek Dörtyol’da Karabulut ailesinin tüm fertleriyle spora önemli katkıları olduğunu, tüm aile üyelerine teşekkür ettiğini ve kongrenin hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

#sondakika #haber #hatay #dörtyol #dortyol #payas #erzin #antakya #iskenderun #osmaniye #adana #futbol #maç #superlig #esnafspor #spor #voleybol #basketbol #iddaa #amatörlig #millitakım

 

​​

.

​​​​​​. 

Kaynak:Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne AtandıÖnceki Haber

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karah...

Dörtyol'da Dostluk Parkı AçıldıSonraki Haber

Dörtyol'da Dostluk Parkı Açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar