DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ CUMHURİYET BAŞSAVCISINI ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ CUMHURİYET BAŞSAVCISINI ZİYARET ETTİ
Abone ol
Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışma kararlılığının bir göstergesi olarak geçtiğimiz hafta Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Deren Özkol’u makamında ziyaret etti.

Cemiyet Üyeleri Esma Kural, Kazım Yıldırım, Ferit Savaş, Arzu Kurşun, Uğur Kantekin, Halil Çağlar Arıkan, Yunus Emre Urak, Mustafa Özal, Mehmet Soyer, Necati İvgin ve Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu’nun katıldığı ziyaret Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı Toplantı salonunda Başsavcı Mustafa Deren Özkol’un ev sahipliğinde gerçekleşti. 
Güzel bir sohbetin ardından, Başsavcı Mustafa Deren Özkol, buraya gelmeden ilçemiz hakkında araştırma yaptığını ve ilçede ki yerel gazeteler ile basınla ilgili sosyal medyayı takip ederek bilgi aldığını ifade etti. Adliye binasının ilçe nüfusuna göre küçük kaldığını ve şu anda yetmediğini belirterek, acilen en az 5 odalı bir mağdur yerinin çalışmasına başladıklarını söyledi. 
Özkol; “Mağdur çocuk ve kadınların herkesin içinde gezmesi yanlış sonuçlar doğurmaktadır. Onların korunması için ayrı bir ifade ve pedagog odası bulunması gerek. Dörtyol soruşturma dosyası açısından ilçeler arsında ilk ona girmekte ve bir çok ilden de öne çıkmaktadır. Buna rağmen bugüne kadar olmayan ilk müracaat ya da nöbetçi savcılık bürosu kurduk. Zira vatandaş aşağıya geliyor, hangi savcıya müracaat edeceğini bilmiyor, tek tek savcı geziyordu. Adalet hızlı olursa her şey hızlı olur. Adaletin zamanında gelmesi, bizim asıl mutlu olacağımız iş olan vatandaşımızın mutluluğunu tesis edecektir” dedi.
 Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu’da kabulleri ve nazik ev sahipliği için şahsı ve cemiyet üyesi arkadaşları adına teşekkür ederek özellikle ilçede Ağır Ceza Mahkemelerinin kurulması, açık yada yarı açık bir ceza evinin yeniden ilçeye kazandırılması, narkotik ve organize suçlarla ilgili bir birimin ilçede oluşturulabilmesi hususlarında basın olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirterek Dörtyol Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Deren Özkol’a görevinde başarı dileklerini iletti.
Karşılıklı sohbet havasında devam eden ziyaret iyi niyet temennilerinin iletilmesi ve fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

​​​​​​. 

​​​​​​. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay Gökhan’dan sorulurÖnceki Haber

Hatay Gökhan’dan sorulur

BAŞKAN FATİH TOSYALI'DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜLSonraki Haber

BAŞKAN FATİH TOSYALI'DAN BAŞARILI ÖĞRENC...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar