Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün 'ün 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün 'ün 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı
Abone ol
Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük bir liderin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde onu bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.


Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk’ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir lider ve komutan yapan en büyük özelliği ise milletine duyduğu sonsuz güven ve inançtır. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı Türk Milleti’yle omuz omuza vererek kazanmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurmuştur.


Bizler biliyoruz ki 10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip büyüterek geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür.


Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğe de ışık tutan 'Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.' Sözünden hareketle, onun mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığa her şart altında sahip çıkmalı, Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve yeni nesillere en iyi şekilde aktararak yaşamalıyız.


Bu vesileyle, asil milletimizin azim ve kararını zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını; kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü, milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi; ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LÜTFÜ SAVAŞ’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJIÖnceki Haber

LÜTFÜ SAVAŞ’IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA G...

Başkan Keskin'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma MesajıSonraki Haber

Başkan Keskin'in 10 Kasım Atatürk'ü Anma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar