Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Lütfü Savaş’ın iddialarına çok sert cevap verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Lütfü Savaş’ın iddialarına çok sert cevap verdi
Abone ol
Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş Beyzade Fm Tv’de Serkan Uğraş'ın sunduğu “Haftanın Dosyası” programına konuk oldu.

İSTEDİĞİN KANALA ÇIKALIM

 SAVCILIĞA GİDECEĞİM

YOLSUZLUK VARSA BUYUR SEN GİT!

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş Hassa ilçesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Başkan Mehmet Karataş Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın kendisi ile ilgili millet bahçesi alanı ve bazı yerleri satıp yolsuzluk yapıyor iddialarına resmî belgelerle, görsellerle harita ve krokiler üzerinden cevap verdi.

Karataş, açıklamasında, “Kendisi benim ilçeme gelemiyor. En son geldiğinde muhtarlarımız protesto etmişler. Bu millet bahçesi işi beni ve ailemi çok üzüyor. O parsellerin benle ne alakası var. Onu niçin ortaya attı onu da bilmiyorum. Bunlara cevap vermeye de utanıyorum. Sn. Lütfü Başkan eşinin, çocukların, halkın gözüne bak çık ekrana oranın resmiyetini ve buranın resmiyeti buymuş de. Avukatlarım hazırlıklarını yapıyorlar savcılığa kendim gideceğim, yolsuzluk varsa buyur sen git.

Bu yalanı söylerken bu evrakları eline veren kim, bu yalan nasıl yakışıyor. Bu yalanı ancak FETÖ düzenler. Başka kimse düzenleyemez. Çünkü bu algı operasyon yalanını yapan akıl üstü o.

Çık ve beni burada yanılttılar o evrakı akıl üstü olanlar verdi. Bana ‘sende o kapasite yok’ diyorsun ya o kapasite asıl sende yok. O kapasite sende olsaydı o evrakları alıp da bilmeden yayınlamazdın. Al tapusunu imarını eline Hatay halkından özür dile. Özür dilemediğin müddetçe ben ölene kadar seni her gördüğüm yerde ‘sen yalancısın’ diyeceğim. Buradan diyorum Lütfü Savaş yalancıdır menfaatçidir. Yalan söyleyerek algı operasyonu yapıyor. Biz bunla beraber siyaset yapmıştık. AK Partideydi her zaman milliyetçiyim diyor ya olmaz, bu adam CHP’li mi, AK Partili mi, Milliyetçi mi? CHP’lileri de kandırıyor, onların aklıyla da alay ediyor” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dörtyol'da akraba olan iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü: 1 ölü, 2 yaralıÖnceki Haber

Dörtyol'da akraba olan iki aile arasında...

Usta Gazeteci Hilmi Diken Hayatını KaybettiSonraki Haber

Usta Gazeteci Hilmi Diken Hayatını Kaybe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar