VALİ DOĞAN, DÖRTYOL ve ERZİN İLÇELERİNDE MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VALİ DOĞAN, DÖRTYOL ve ERZİN İLÇELERİNDE MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Abone ol
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Dörtyol ve Erzin ilçelerinde mahalle muhatlarımızın sorun ve taleplerini dinlemek maksadıyla toplantı gerçekleştirdi.

23 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14.30’da mahalle muhtarlarımızla iştirak edeceği toplantıya katılmak maksadıyla Dörtyol ilçemize giden ve Kaymakam Aydın Ergün’ü makamında ziyaret eden Vali Doğan, Kaymakam Ergün ile bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gerçekleşen ziyaretin akabinde Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda mahalle muhtarlarımızla gerçekleşen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra, Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, ilgili kurum temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantı Vali Doğan’ın, sırasıyla mahalle muhtarlarımızın talep ve şikayetlerini dinlemesiyle başladı. Talep ve şikayetleri dinleyerek çözümleri hususunda mahalle muhtarlarımızla istişare eden Vali Doğan, “Muhtarlarımız devletimizin gözü, kulağı ve dokunan elidir. Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili talep ve dileklerini çözümü konusunda bire bir dinleyerek not alıyoruz.” dedi.

Dörtyol ilçemizde, devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarlarımızla gerçekleşen istişare toplantısının ardından Vali Doğan, Erzin ilçesine giderek ilçemiz mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Erzin ilçemizde gerçekleşen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra, Erzin Kaymakamı Osman Demir, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilgili kurum temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, mahalle muhtarlarımızla karşılıklı istişare eden, sırasıyla sorun ve taleplerini dinleyen Vali Doğan, muhtarlarımızın talep ve sorunlarının çözümü noktasında ilgili kurum temsilcilerine gerekli talimatları verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DÖRTYOL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERASMUS PROJESİ İLE FARKINI YİNE ORTAYA KOYDUÖnceki Haber

DÖRTYOL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ...

Başkentte “Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri” BaşladıSonraki Haber

Başkentte “Hatay Turizm ve Gastronomi Gü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar